Sangerinden Cher danner par med den 40 år yngre musikdirektør Alexander Edwards, men har hidtil ikke talt meget om forholdet.

76-årige Cher er godt klar over, at hendes forhold til den 36-årige Alexander Edwards kan virke ‘en smule latterligt’, men hun holder fast i, at det ikke er tilfældet i virkeligheden.

LÆS OGSÅ: Kate Winslet overrasker med vild donation

“På papiret er det en smule latterligt, men i virkeligheden har vi det godt sammen,” lød det fra hende i et nyt interview i ‘The Kelly Clarkson Show’.

I dette interview har hun også talt mere om den 40 år yngre musikdirektør, som hun nu danner par med.

Blandt andet har hun forklaret, at hun synes, at han er ‘fabelagtig’. Desuden slår hun fast, at man bør stole på hende, når hun siger dette, da hun ikke tildeler mænd kvaliteter, de ikke fortjener.

“Han er fabelagtig, og jeg giver ikke mænd kvaliteter som de ikke fortjener. Han er meget sød, klog og han er meget talentfuld. Han er virkelig sjov. Og jeg synes, at han er ret lækker,” lød det fra 76-årige Cher.

Det tog ikke lang tid for parret at finde ud af, at de skulle være mere end blot venner.

De mødte nemlig først hinanden i oktober i år under modeugen i Paris. Allerede måneden efter blev det af Cher bekræftet, at hun havde fundet kærligheden på ny.

Og det viste sig at være den 36-årige Alexander Edwards, der tidligere har trukket overskrifter af knap så heldige årsager.

LÆS OGSÅ: Britney Spears med overraskende hilsen til søster

Musikdirektøren har nemlig tidligere været omtalt for sin utroskab, hvilket også være årsagen til, at hans forhold til Amber Rose forliste.