Der venter en helt særlig menu i Badehotellets kokkeskole.

Søndag den 28. april blændede TV 2 op for Badehotellet for allersidste gang.

Serien har været en kæmpe succes og har kørt i 10 år. Det blev i alt til 64 afsnit af Badehotellet, hvis rolleliste er spækket med kendte danske navne.

LÆS OGSÅ  Jes Dorph vender tilbage på skærmen

Blandt andet Lars Ranthe, Cecilie Stenspil, Amalie Dollerup, Ulla Vejby, Merete Mærkedahl, Bodil Jørgensen og Anette Støvelbæk er at finde på rollelisten – og det er blot et lille udpluk.

Afskeden med serien har været særdeles vemodig for både de mange fans og for skuespillerne, som har spillet med i serien. Mange af seriens skuespillere har været med fra start til slut, og sagde derfor farvel til noget, som de havde brugt mange år på.

Men selvom Badehotellet sluttede, var det heldigvis ikke helt slut med at se skuespillerne sammen.

I øjeblikket kan man nemlig se Badehotellets kokkeskole på TV 2 Fri og TV 2 Play.

Her udfordrer skuespillerne hinanden i særlige ‘Badehotels’-retter.

LÆS OGSÅ  Det er slut: Mai Manniche kaster håndklædet i ringen

Og der venter altså deltagerne flere spændende menuer – herunder en helt særlig én af slagsen. Nemlig Amanda og Grev Ditmars forlovelsesmenu.

Det oplyser TV 2.

“Bodil Jørgensen indfører formiddagshvidvin på kokkeskolen og øser af sin store madkundskab til kollegerne Amalie Dollerup, Merete Mærkedahl og Ulla Vejby. Det emmer af feststemning og anekdoter i køkkenet, mens der bliver lavet suppe jardiniere og vagtler med brunede kartofler,” skriver TV 2 om programmet.

Du kan se programmet den 3. juni kl. 20.40 på TV 2 Fri eller på TV 2 Play.