I mandags udkom dokumentar-serien ‘Den sorte svane’ på TV 2 og TV Play. I alt er der 5 afsnit i dokumentarserien, hvor det sidste sendes på TV 2 den 12. juni.

Allerede nu kan man se alle afsnit på TV 2 play.

LÆS OGSÅ  Sussi med trist meddelse: Leo indlagt igen

Siden dokumentaren har haft premiere, har der rullet hoveder. Allerede i går blev det meldt, at blandt andet en partner og ejendomsudvikler i 1927 Estate, var blevet suspenderet og politianmeldt. Og det ser ud til, at det blot er starten.

I dokumentar-serien slører TV 2 og Mads Brügger lukkede miljøer af organiseret kriminalitet på skjulte optagelser.

TV 2’s vej ind i den kriminelle verden er Amira Smajic, som har arbejdet for hårdkogte kriminelle i 10 år. Her fungerede hun som rådgiver og hjælper, og har tjent mange penge.

Men nu er hun stået frem i TV 2-dokumentaren, og her har hun naturligvis også fået løn for sit arbejde som muldvarp.

Havde hemmeligheder for TV 2

LÆS OGSÅ  Kendt skuespiller død: Blev først erklæret død ved en fejl

Men hvor meget får man for sådan et stykke arbejde? Det afslører SE & HØR.

Amira har fået 30.000 kroner om måneden, i de ti måneder hun arbejdede som muldvarp for TV 2.

Det har da heller ikke været uden bump på vejen. Amira havde nemlig hemmeligheder for TV 2 undervejs, herunder at hun havde et hemmeligt kontor, som TV 2 ikke var bekendt med. Herfra skulle hun angiveligt have fortsat med at have kontakt med de personer, som hun samtidig var i færd med at afsløre.

Amira forsøgte også efterfølgende at få trukket dokumentaren tilbage, så den aldrig ville blive vist på tv. Det endte i retten, men Amira tabte og som bekendt har ‘Den sorte svane’ nu haft premiere.

Du kan se alle afsnit på TV 2 Play HER.