Donald Trump har fået nok.

Derfor giver han nu et løfte til nogle af sine rigeste donorer om, hvad han vil gøre som noget af det første, hvis de hjælper ham med at blive USAs næste præsident.

Det skriver The Washington Post og The Guardian.

LÆS OGSÅ  Tidligere paradiso svæver på lyserød sky

Trump med kontant udmelding

Donald Trump har nemlig udtalt at han, hvis han bliver valgt som USA’s næste præsident, vil tage strenge skridt over for studerende, der deltager i pro-palæstinensiske demonstrationer på amerikanske universiteter.

Han vil smide dem ud af landet.

“En ting, jeg vil gøre, er at udvise studerende, der protesterer, fra landet. Du ved, der er mange udenlandske studerende. Så snart de hører dette, vil de begynde at opføre sig ordentligt,” sagde Trump ifølge The Washington Post til sine donorer.

Ifølge Trump er disse demonstranter en del af en radikal revolution, som han ønsker at bekæmpe.

LÆS OGSÅ  Julie Steincke fortæller om overfald

Dette kom også til udtryk efter en demonstration på Columbia University, hvor han roste politiet i New York for at anholde flere hundrede demonstranter og dermed opløse demonstrationen.

En del af valgkampen

Republikanerne forsøger i høj grad at gøre universitetsprotesterne til et centralt emne i valgkampen, idet de fremstiller det som kaos under Joe Bidens præsidentskab.

Hvem holder han med?

Det er ikke nemt at holde styr på Trumps standpunkter, når det kommer til konflikten mellem Israel og Palæstina. På trods af at ville besejre demonstrationer for Palæstina, så har Trump tidligere udtalt at Israel taber PR-krigen i Gaza. Dette gjorde han på trods af et ellers godt forhold til den israelske premierminister, Benjamin Netanyahu. Rygterne siger dog at deres forhold led et knæk i 2020 og at de to siden da ikke har talt sammen.

LÆS OGSÅ  Amalie Szigethy efter ramaskrig med eksen: Passer på pigerne

Hvilket måske kan være årsag til disse meldinger.

Trump skulle endvidere, i forbindelse med krigen i Israel og Palæstina, have udtalt ” Få det overstået, og lad os komme tilbage til freden og stoppe med at dræbe folk”