Når passer de kongeliges børn, følger der nogle helt særlige opgaver med.

På sidelinjen af den britiske royale familie finder vi Maria Teresa Turrion Borrallo, en af de mest betroede personer i Wales-husholdningen.

Siden 2014 har hun bistået prins William og prinsesse Kate med opdragelsen af deres tre børn – George, Charlotte og Louis.

Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ  Afslørende video: Sådan har du aldrig set dronning Margrethe før

Borrallo, der stammer fra Spanien, er en ekspert i sit felt. Hun har gennemført sin uddannelse ved det anerkendte Norland College, som er berømt for at uddanne verdens bedste barnepiger.

På Norland College modtog hun omfattende træning i børns hjerneudvikling, førstehjælp og defensiv kørsel – alle vigtige færdigheder for dem, der skal tage sig af kongelige børn.

“Barnepigerne lærer alt fra defensiv kørsel og sikkerhedsspørgsmål til, hvordan man plejer en fremtidig konge eller dronning,” forklarer kongelig kommentator Victoria Murphy.

Mens man måske forestiller sig en barnepige, der skifter bleer og synger godnatsange, indebærer Borrallos daglige arbejde meget mere. Nu hvor alle tre børn går i skole, består hendes dage af at koordinere trioens fritidsaktiviteter og hjælpe med deres lektier.

“En Norland-barnepiges rolle udvikler sig med tiden, men travlheden forsvinder ikke,” siger Louenna Hood, forfatter og Norland-uddannet.

LÆS OGSÅ  Eksperternes vurdering: Det ser skidt ud for kongehuset

Organisering er nøglen til Borrallos arbejdsdag. Hun sørger for, at børnene får en nærende morgenmad, og koordinerer de forskellige afhentningstider efter skoleaktiviteter, hvilket kræver en betydelig mængde planlægning.

Desuden skal hun sikre, at børnenes tøj er passende og korrekt mærket – en opgave, som Norland-barnepigerne også modtager sy-undervisning i.

Ud over at håndtere logistikken er Borrallo også en støtte og ven for børnene, da hun lytter til deres glæder og bekymringer.

Borrallo er dermed langt mere end en almindelig barnepige. Hun er en uundværlig del af det kongelige hushold og en betroet støtte i opdragelsen af de royale børn.