Der er efterhånden ved at være mange forskellige streamingtjenester at vælge mellem, når det kommer til underholdning i Danmark. 

Streamingmarkedet i Danmark er i konstant udvikling, og derfor er forskellige tjenester også nødt til at følge med for at kunne udbyde det bedste til deres kunder.

For abonnenterne af TV2 Play betyder dette nu en prisstigning. 

LÆS OGSÅ  TV 2-profil i stor sorg: Overrasker på skærmen

Ifølge Ekstra Bladet skriver TV2 Play i en mail, som er sendt ud til deres abonnenter.

Fra den 1. juli 2024 vil prisen for TV2 Play-pakker, der inkluderer sport, stige, hvilket har skabt en del opmærksomhed blandt tjenestens brugere.

I en mail sendt ud til abonnenterne har TV2 Play annonceret, at prisen for pakken ‘Favorit + Sport med reklamer’ vil stige fra 189 kr./md. til 219 kr./md. Årsagen til denne prisjustering er erhvervelsen af rettighederne til at vise Superligaen, Danmarks bedste fodboldrække.

LÆS OGSÅ  Realitydeltager raser på TV 2: Overvejede at trække sig

TV2 Play fremhæver i mailen, at deres mål er at forblive en af danskernes foretrukne streamingtjenester ved løbende at styrke indholdet inden for underholdning, reality, fiktion, dokumentar og aktualitet. 

Fra sæsonen 2024/25 vil TV2, sammen med Viaplay, have rettighederne til at vise Superligaen frem til 2030. Denne deling af rettigheder sikrer, at fodboldfans kan følge deres favoritklubber på flere platforme. 

Den kommende Superliga-sæson starter i uge 29, hvilket markerer begyndelsen på denne nye aftale.