Nu sætter Amalie Dollerup ord på det.

Det er ikke længe siden, at danskerne tog afsked med Badehotellet.

En serie, som har vundet en stor plads i hjertet på rigtig mange danskere.

På rollelisten er blandt andet Amalie Dollerup, som har spillet med fra start til slut. I seriens ti sæsoner går hun gennem en stor udvikling – herunder tre ægteskaber.

LÆS OGSÅ  Jennifer Lawrence afviste stor rolle af helt særlig årsag

Først bliver hun gift med Grev Ditmar, som hun bestemt ikke nærer romantiske følelser for. Det gør hun til gengæld for Max Berggren, som hun senere bliver gift med. Ægteskabet med Max holder dog ikke, og de to bliver senere skilt, hvilket fører til Amandas anden skilsmisse.

Men da hun møder den tyske løjtnant Uwe Kiessling begynder kærligheden på ny at spire. Det er dog ikke en kærlighed uden udfordringer, men til sidst bliver de to gift og kan leve livet sammen i Tyskland, med deres lille datter Frida.

Privat danner Amalie Dollerup par med skuespiller Andreas Jebro, som også har haft en rolle i den populære serie. Her spiller han rollen som Claus Villumsen.

LÆS OGSÅ  Mads Mikkelsen deler spændende nyhed

Privat har de to dannet par i intet mindre end 17 år.

Til HER & NU sætter Amalie Dollerup ord på de vigtigste ingredienser i et langt forhold.

“Giv hinanden plads til de ting man gerne vil, så man kan udvikle sig,” lyder det fra Amalie Dollerup, da mediet møder hende til premieren på Cirkusrevyen.

Badehotellet er nu endegyldigt slut. Men har man lyst til et gensyn – eller er du blandt dem som har serien til gode – så kan den ses på TV 2 Play.