Nu afslører Sarah Grünewald at det aldrig kommer til at ske igen.

Danskerne er vilde med at følge kendissernes liv på de sociale medier, og mange kendte har også taget denne trend til sig. Det betyder, at de fleste kendte i Danmark flittigt deler deres privatliv online, men nogle aspekter ønsker de stadig at holde for sig selv.

Sarah Grünewald er en kendt personlighed i Danmark, især efter hendes tid som vært for underholdningsprogrammet ‘Vild med dans’.

Med sine 176.000 følgere på Instagram har den tidligere TV 2-vært delt mange personlige øjeblikke. Dog har hun nu besluttet, at én bestemt person ikke længere vil optræde på hendes platform.

LÆS OGSÅ  'Gift med første blik'-stjerne har fundet kærligheden igen: Dater reality-deltager

Denne nyhed delte Sarah Grünewald i et opslag på Instagram, som kan ses nederst i artiklen.

For blot to år siden friede Sarah Grünewalds kæreste, Ben Kaniewski, til hende, og parret har siden planlagt deres bryllup. Trods de mange smukke øjeblikke de har delt, var der et vigtigt emne, de ikke havde drøftet.

I en nylig opdatering på Instagram forklarede ‘Vild med dans’-værten, at hun havde spurgt Ben om hans holdning til at være synlig på hendes sociale medier: “Jeg spurgte Ben for nyligt efter 4 år, om han egentlig var okay med at florere rundt på min platform med en del følgere efterhånden. Svaret var, at han faktisk helst var fri. Så ja, her er lidt af Ben… et sygt flot kæbeparti, og mere får I så heller ikke… Aldrig nogensinde faktisk.”

LÆS OGSÅ  Fie Laursen overrasker: Nu vil hun ikke alligevel

Hun tilføjer, at dette valg betyder, at hendes følgere fremover kun vil få glimt af hendes forlovede. På trods af denne beslutning understreger tv-værten, at deres forhold er stærkere end nogensinde. Hun bemærker endda, at hendes franske forlovede stadig giver hende sommerfugle i maven efter fire år sammen.

Du kan se hele opslaget herunder: