I sidste års udgave af ‘Vild med dans’ var skuespiller Sebastian Bull med. Her dansede den 28-årige skuespiller med Asta Björk, som han nu også danner par med privat.

Det afslørede parret tidligere i år.

Og nu har parret taget et stort skridt i forholdet.

Det deler de på Instagram.

LÆS OGSÅ  Nu hænger Jonas Vingegaard på den: Konen talte over sig

“Vi er flyttet sammen!!! I går fik vi de sidste ting pakket ned, og nu skal vi nyde sommeren sammen i vores lejlighed,” skriver parret til en række billeder på det sociale medie, hvor de sidder blandt flyttekasser.

Du kan se opslaget nederst i artiklen.

Asta Björk blev en del af Vild med dans for første gang i 2018.

Den dengang kun 20-årige islænding formåede sammen med dansepartneren, skuespilleren Simon Stenspil, at gå hele vejen og til sidst kunne løfte trofæet over hovedet, mens musikken bragede i baggrunden og konfettien fyldte lokalet.

LÆS OGSÅ  Verdenskendt TV-program slutter, men Dr. Phil har godt nyt

Siden da er det blevet til seks sæsoner i TV 2-programmet og en række flotte placeringer fra Björks side. Blandt andet kunne hun endnu engang placere et vindertrofæ på reolen derhjemme i 2021, da hun vandt med sangeren Jimilian, og senest blev det til en kvartfinaleplads med Sebastian Bull, som hun nu er kærester med.

Sebastian Bull er skuespiller og har blandt andet medvirket i Submarino, Jagten, 9. april, De frivillige og De forbandede år 2.

Herunder kan du se parrets opslag på Instagram: