Den britiske “Love Island”-kendis Shaughna Phillips skal føde lige om lidt, men er nu mutters alene, da hendes kæreste er blevet anholdt i en massiv politiaktion.

Love Islands Shaughna Phillips står over for at føde alene, efter at kæresten blev bustet i dramatisk narkotika-razzia.

Billy Webb, 29, blev bustet af politiet tidligere på måneden i en dramatisk razzia.

Billy er tidligere blevet sigtet for narkotikaforbrydelser.

Politiet har angiveligt fundet både kokain og MDMA, før en opfølgende ransagning på en adresse i nærheden afslørede et større fangst af ulovlige stoffer.

Shaughna, 28, kan nu stå uden Billy Webb, når hun føder, efter at han blev varetægtsfængslet.

En repræsentant for realitystjernen fortalte til The Sun: “Shaughna havde absolut intet kendskab til nogen aktivitet, der involverede anklagerne mod Billy.”

“På trods af at han er i et langvarigt forhold til den tiltalte, har Shaughna ingen forbindelser til den pågældende adresse og vil åbenlyst bistå politiet med deres undersøgelser.

“Vi beder venligt offentligheden om at være opmærksom på den forestående fødsel af Shaughnas baby og give hende lidt privatliv i denne svære og stressende tid.”

Webb er blevet anklaget for ét tilfælde af besiddelse med forsæt til at levere et klasse A-stof og ét tilfælde for at være involveret i leveringen af ​​kontrolleret narkotika.

Hvis ejendomsmægleren findes skyldig, risikerer han op til 16 års fængsel.

Webb blev afbilledet for første gang sammen med Shaughna, efter at han tidligere på måneden rejste tilbage til Storbritannien fra Californien – hvor parret havde nydt en romantisk ferie.

Snaps fra den ugelange tur inkluderer realitystjernen, der poserer foran det ikoniske Hollywood-skilt.

Politiets fund

Men kun en dag efter, at parret blev set hånd i hånd på Heathrow, blev Billy anholdt, efter at politiet havde fundet flere poser med hvidt pulver.

Et billede delt på Twitter af Met Police viste flere poser og æsker fyldt med ulovlige stoffer – herunder en skoæske med ukendte piller indeni.

Politiet bekræftede senere, at betjentene havde fundet kokain og MDMA blandt et parti klasse A-stoffer.

Webb blev anholdt og sigtet sammen med en 78-årig mand, William Bowen.

Afsløringen efterlader ITV-stjernen Shaughna over for de sidste uger af sin første graviditet uden sin babyens far ved sin side.

En kilde tæt på Webb sagde: “Tanken om, at hun måske skal føde uden ham på grund af hans anholdelse, er hjerteskærende.”

“Han vidste, at hun skulle have en baby, og det er dumt af ham at blive arresteret på denne måde så tæt på terminsdatoen.”

“Han har været paranoid i et stykke tid over udsigten til, at politiet bliver involveret.”

“Hvis han går glip af sit barns fødsel, har han kun sig selv at bebrejde.”

Parret annoncerede Shaughnas graviditet i oktober sidste år i et følelsesladet Instagram-opslag og lovede at gøre ankomsten af ​​deres barn til “vores største kapitel endnu”.

Hun har tidligere hævdet, at hun ville navngive barnet Billy, hvis hun får en dreng, til ære for kæresten Webb.

Tidligere på måneden efterlod et skræmmende hospitalsløb den populære øboer bange for sit ufødte barns helbred – efter hun frygtede, at babyen “ikke bevægede sig”.

Farlig urininfektion

Læger diagnosticerede hende til sidst med en farlig urininfektion, der kunne have fået hendes vand til at bryde tidligt, hvis det ikke blev behandlet.

Blondinen, der medvirkede i den første vinterudgaven af Love Island nogensinde i 2020, varede 33 dage i den sydafrikanske villa.

Men hun var sønderknust, da dag ét partner Callum Jones forlod hende til Casa Amor-bomben Molly Smith i et af seriens mest eksplosive øjeblikke.

Efter hendes fortryllelse i villaen optrådte hun i 2020’s Celebs Go Virtual Dating og The Real Full Monty On Ice – men fandt til sidst kærligheden uden for showbiz med ejendomsudvikleren Webb.

Hun væltede tidligere om sin mystiske mand – og afslørede, at de havde boet sammen i to år, før hun blev gravid.

Shaughna fortalte  OK! : “Vi kendte hinanden som teenagere, og vi var i samme kredse. Men vi har begge haft partnere, og det har aldrig rigtig været det rigtige tidspunkt.

“Vi var venner på forhånd, og så fandt vi romantisk sammen omkring sommeren 2020.

“Det var omkring det tidspunkt, hvor tingene begyndte at åbne igen efter lockdown, og vi kunne blande os. Og så gik vi tilbage i flere lockdowns, og han flyttede ind i min lejlighed. Så vi kørte lidt hurtigt.”

En erklæring fra Met Police sagde: “Fredag ​​den 20. januar arresterede betjente en mand på Kentish Town Road NW5 efter at have fundet en mængde klasse A-stoffer.

“En ransagning af en adresse i nærheden førte til, at yderligere klasse A-stoffer blev fundet, inklusive kokain og MDMA.

“Billy Webb blev anklaget for besiddelse med forsæt til at levere et klasse A-stof og for at være bekymret for leveringen af ​​kontrolleret narkotika den 21. januar.

“William Bowen blev anklaget for besiddelse med forsæt til at levere et klasse A-stof den 21. januar.”

Begge mænd skal møde i Southwark Crown Court den 17. februar.