Den populære TV-vært leder med lys og lygte

Lene Beier er blevet et meget populært ansigt blandt danskerne, hvilket især skyldes hendes værtskab på “Landmand søger kærlighed”. Men hun er ikke den eneste i familien, der kan kalde sig vært.

Det samme kan hendes mand, Anders Beier.

Inden længe vil Anders være at finde i en ny sæson af TV 2-programmet “Bolighaj finder hjem”. Det afslører Lene Beier på hendes profil på det sociale medie Instagram, hvor hun blandt andet skriver:

“Min dejlige mand skal snart igang med en ny sæson af “Bolighaj finder hjem” og castingen er allerede igang.”

I den forbindelse leder Danmarks flinkeste bolighaj efter nogle danskere, der er på jagt efter et nyt hjem:

“Han leder efter: Aktive boligsøgende, som kan se muligheder frem for begrænsninger og – at du/I tør at slå hurtigt til, hvis du/I kan li’ hans bud på et nyt et nyt hjem,” skriver hun videre i opslaget.

Hvis du ønsker at vide mere, oplyser Lene Beier, at du kan kontakte bolig@laudpeople.dk eller følge med hos Anders Beier på Instagram.

Om “Bolighaj finder hjem”

Tidligere på året havde TV 2 premiere på programmet “Bolighaj finder hjem”, hvor Anders Beier hjælper boligsøgende danskere med at finde deres nye hjem.

Det er ikke blevet nemmere at komme ind på boligmarkedet i de seneste år, og det er her, Anders Beier kommer ind i billedet.

I programmet hjælper han førstegangskøbere med at finde deres drømmehjem til en pris, der er overkommelig, skriver Dagens.dk.

Anders Beier er dygtig til at se muligheder i stedet for begrænsninger, og det er netop denne evne, han bruger i programmet. Han kommer med idéer til, hvordan boligen kan blive til drømmehjemmet.

Det er dog boligkøberne selv, der skal dække omkostningerne ved renovering, men Anders Beier kan hjælpe med kreative idéer til at få det, som man ønsker det.

Første sæson bestod af seks programmer, og nu er endnu en sæson på vej.