Den populære og idérige underholder løfter sløret for familiesituationen

Det er efterhånden et godt stykke tid siden, at det så dagens lys, at klovn-skuespilleren Casper Christensen var gået sammen med Den 11. time-ikonet Mikael Bertelsen om at lave en ny tv-serie, der går under navnet ‘All Exclusive’. 

Og selvom Casper Christensen før har bidt sig fast på danskernes læber med et hav af fortrinlige projekter, så tog de evigt populære Casper Christensen og Mikael Bertelsen hele Danmark med storm, da det nye program rullede over skærmen. 

I det populære Viaplay-program får seerne rig mulighed for at stifte bekendtskab med en række gæster, der på alle måder formår at skabe et unikt samtalerum mellem Casper Christensen og gæsten. 

Og det populære Viaplay-program har da også allerede haft gæster som Iben Hjejle, Sofie Linde, Helle Thorning-Schmidt og Medina – men det stopper ikke her. 

I det seneste afsnit har de to garvede TV-stjerner besøg af intet mindre end den fantastiske skuespiller Ulrich Thomsen. 

Og denne gang falder snakken hurtigt på penge. 

Men selvom det for mange er et privat anliggende, så mundede temaet hurtigt ud i nogle yderst interessante samtaler. 

Her lægger Casper Christensen ikke skjul på, at han ikke har nok penge til, at hans børn ikke skal arbejde. 

Det løfter han sløret for i forbindelse med spørgsmålet, som han stiller gæsten Ulrich Thomsen: 

“Har du penge nok til, at hun (Ulrichs datter, red.) ikke behøver at arbejde? Ville du kunne sige ‘hør her, lille skat, du behøver ikke arbejde. Far har penge nok!’”, spørger Casper inden han afbryder sig selv: 

“Jeg har ikke penge nok til, at mine børn ikke skal arbejde”, afslører han, inden Ulrich Thomsen igen tager over: 

“Hvis den indkomst, jeg har nu, fortsætter til den dag, jeg stiller træskoene, så ville jeg godt kunne betale for hende. Og ham også, siger Ulrich Thomsen om sine to børn, Alma på 23 og Alvin på 21”. 

Casper Christensen benytter dog samtidig lejligheden til og understrege sort på hvidt, at han tjener penge – men bare ikke nok til, at han kan forsøge dem hele livet. 

Og her bliver de hurtigt enige om, at det, med Caspers egne ord, er ‘skide godt’. 

Du kan se afsnittet af ‘All Exclusive’ løbe af stablen torsdag på Viaplay.