Kandis-Johnny har ikke lyst til at deltage i det populære program.

Siden 2005 har Vild med dans rullet over skærmen på TV 2.

Gennem tiden har en lang række kendte danskere deltaget. Samtidig er der mange kendisser som håber, at de vil blive spurgt om de vil være med.

Men det er dog ikke alle – eksempelvis er Kandis-Johnny bestemt ikke blandt sidstnævnte.

Det fortæller han til B.T.

LÆS OGSÅ  Endnu en stjerne er gået bort

Han fortæller til bladet, at han faktisk er blevet spurgt flere gange, om han har lyst til at være med. Men svaret har gang på gang, været et klart og tydeligt nej.

“Jeg er faktisk blevet tilbudt det to gange, men jeg danser ikke. Jeg har danset én dans med min kone til en privatfest, og det er det. Jeg er mere Johnny Madsen-typen, der står i baren og siger noget drengesnak og står og griner og råber,” fortæller han til bladet.

Derudover så vil en sådan deltagelse også gå udover Kandis, som ville få problemer i forhold til at komme ud og optræde.

Derfor skal danskerne altså ikke gøre sig nogle forhåbninger om, at de kommer til at Johnny Hansen på dansegulvet.

LÆS OGSÅ  Emil Thorup kommenterer på homo-fordomme

I en alder af 18 år blev Johnny Hansen en del af musikgruppen Airport, som ophørte med at eksistere i 1988. Efter opløsningen besluttede han sig for at slå sig sammen med en ven for at skabe duoen Jens Erik og Torben. Senere tilsluttede Jørgen Hein sig som bassist, hvilket førte til dannelsen af bandet Kandis i 1989.

Jørgen Hein døde sidste år, den 9. juli, 56 år gammel.

Kandis har gennem tiden solgt over 1,5 millioner albums.