Den seneste tid har den tidligere ‘Nybyggerne-dommer’ tabt mange kilo.

Hun har for nylig meldt ud, at hun stopper i det populære tv-program ‘Nybyggerne’.

Mette Helena Rasmussen har nu kastet sig over et andet projekt og har nu nået en betydelig milepæl i sit liv.

Den energiske tv-personlighed har med stor glæde delt nyhederne om sin bemærkelsesværdige vægttabsrejse på Instagram, hvor hun med stolthed fortæller, at hun har tabt hele 14,5 kilo.

“Vægten er faldet fra 78 til 63,5 kg,” skriver hun i opslaget.

LÆS OGSÅ  Søren Ryge stiller bizart krav til kirke: folk fniser, når de læser hvad han forlanger

Mette Helena’s rejse har ikke kun været en kamp med vægten, men også en personlig udfordring, hvor hun har fokuseret på både træning og kost.

“Jeg steg op på en bodytracker, og bemærkede at min muskelmasse er nogenlunde intakt, mens min fedtprocent er faldet væsentligt,” delte hun i sit opslag. Hun beskrev også, hvordan hun målrettet har arbejdet på at “grave sig ind til musklerne” bag det, som hun humoristisk kalder et “godt jule-lag.”

Mette Helena fortæller også, hvad der har gjort den største forskel og været den største ændring.

“At sætte fokus på skridt i det daglige og være vedholdende om dét motionsmål har været en af mine største ændringer de sidste snart 4 måneder, hvor jeg har været på et 1:1 online forløb hos @sarahbarlose,” skriver Mette Helena.

LÆS OGSÅ  Stéphanie Surrugue har fået ny flamme

På trods af at hun nu har nået sin vægttabsmål, planlægger Mette Helena ikke at stoppe sin træning. Hun har ingen planer om yderligere vægttab, men ønsker at vedligeholde sin nuværende form og fortsætte med sine træningsrutiner.

Du kan se hele opslaget med det vilde før- og efter billede herunder: