Pilou elsker at arbejdet i udlandet, men han nyder dog også at komme hjem til Danmark igen.

Den verdenskendte skuespiller Pilou Asbæk, 40, er endelig tilbage i Danmark, efter at han har tilbragt en del år i det amerikanske grundet amerikanske roller.

Lørdag aften er han med sin elskede hustru, Anna Bro, i Tivoli Hotel & Congress Center, hvor årets prestigefyldte Robert-statuetter uddeles.

Her er Pilous hustru nomineret som en af forfatterne på ‘Carmen Curlers’.

“Jeg glæder mig til at få lov til at være hjemme i Danmark for en gangs skyld og nok også højst sandsynligt drikke mig en lille smule beruset,” fortæller Pilou under et interview.

At Pilou er tilbage i Danmark skyldes ikke kun, at årets bedste film, tv-serier og skuespilpræstationer skal hædres af det Danmarks Film Akademi.

“Jeg er i gang med at lave en dansk tv-serie. Det er en Viaplay-serie, men vi må ikke sige titlen, fordi titlen er stadig i gang med at blive lavet om,” fortæller Pilou.

Har nydt sin tid i udlandet

Pilou har lavet en del film i Amerika de seneste par år.

– Det har været helt fantastisk og et kæmpe eventyr. Det har været ret vildt at holde syv års pause fra Danmark og fokusere på udlandet.”

“Men jeg kan også mærke, at udlandet er et eller andet fatamorgana, man forsøger at jagte, som man tror, man gerne vil have,” fortæller Pilou og fortsætter:

“Men jeg elsker det, og jeg synes, det er sjovt. Rent økonomisk kan det også bedre betale sig,” afslører han.