Nu kan du snart komme helt tæt på.

Siden slutningen af 2022 har den berømte sangerinde Celine Dion kæmpet med en alvorlig helbredstilstand.

Hendes kamp mod Stiff Person Syndrome (SPS), en autoimmun neurologisk lidelse der påvirker både bevægelse og stemmebånd, er blevet centrum for en ny dokumentarfilm tituleret ”I Am: Celine Dion”, som snart får premiere på streamingtjenesten Amazon Prime.

Læs også: Glædelig nyhed fra TV 2: Nu kommer ‘Badehotellets kokkeskole’

Det skriver BILLED-BLADET.

Celine Dion, der sjældent har været set offentligt siden 2021, åbner op om sin personlige og professionelle rejse i dokumentaren.

Filmen udforsker både højdepunkterne i hendes tidlige karriere, som begyndte i hendes teenageår, og de udfordrende senere år, hvor hun har måttet navigere i sin sygdomsdiagnose og behandling.

Læs også: Særlig tid: Nu kommer Rasmus Seebach med rørende tilbud

“I dokumentaren deler jeg de udfordringer, de seneste par år har budt på. Det har været en rejse, hvor jeg har måttet lære at leve med min sygdom uden at lade den definere mig,” fortæller Celine i en pressemeddelelse om dokumentaren. Hun tilføjer, “På min vej tilbage til scenen indså jeg, hvor meget jeg har savnet liveoptrædener og interaktionen med mine fans. Det motiverede mig til at dokumentere denne del af mit liv for at øge bevidstheden om SPS og hjælpe andre i samme situation.”

Dokumentaren, som får premiere den 25. juni 2024, vil være tilgængelig i 240 lande via Amazon Prime, hvilket giver fans og seere verden over et indblik i den personlige styrke og kunstneriske dedikation, der har defineret Celine Dions karriere og liv.