Britney Spears er ikke kendt for at dele ud af sin kærlighed til sin familie på de sociale medier. Alligevel er det netop, hvad hun har gjort.

Flere gange har 41-årige Britney Spears gjort brug af de sociale medier til at gøre det klart, at hun ikke har et specielt godt forhold til sin søster.

LÆS OGSÅ: Har været en tradition i 30 år: Nu stopper Axl Rose

Faktisk har hun flere gange delt opslag, hvor hun har givet udtryk for, at hun er rasende på hende.

Derfor er det også kommet som en stor overraskelse for mange, at den kendte popstjerne har valgt at dele et opslag på det sociale medie Instagram, der er dedikeret til hendes søster.

Fredag var det Britney Spears’ fødselsdag, og sidst på dagen valgte hun at dele en række opslag på de sociale medier, men det var især opslaget til søsteren, der endte med at fange folks opmærksomhed.

“Det er min fødselsdag, men du er mit hjerte, så jeg tænker på dig. Tillykke med at være så modig, inspirerende og at vise mod og ære i dit show,” starter hun med at skrive.

“Du er ikke alene. Hvis nogen ved, hvordan det føles, så er det mig. Min lillesøster, jeg elsker dig,” runder hun derefter sit opslag af.

I kommentarfeltet er der mange, der har givet udtryk for, at de er meget overraskede over at se et sådant opslag fra popstjernen.

LÆS OGSÅ: Brød sammen: Nick Carter taler ud om optræden efter brors død

Faktisk er der flere, der er blevet så overraskede over det, at de har skrevet, at de ikke tror på, at det faktisk er Britney Spears, der styrer hendes Instagram-profil.