På trods af, at det har været en tradition for Axl Rose at gøre i 30 år, stopper han nu med at gøre det, efter en fan er kommet til skade.

Tirsdag gav rockbandet Guns N’ Roses koncert i Adelaide i Australien. For en kvinde ved navn Rebecca Howe endte denne koncert ikke helt, som hun havde regnet med.

LÆS OGSÅ: Brød sammen: Nick Carter taler ud om optræden efter brors død

Da hun forlod koncerten, havde hun nemlig pådraget sig skader i ansigtet. Grunden til dette er, at hun blev ramt i ansigtet af en mikrofon, som blev kastet af forsanger Axl Rose.

Dette har han nemlig haft en tradition for at gøre, når han har sunget koncertens sidste nummer.

Axl Rose har gjort det i 30 år, men denne gang gik det galt. Den australske kvinde fik nemlig en flænge på næseryggen samt mørke blodsamlinger ved øjnene. Selv hævder hun desuden, at hun kunne have mistet et øje.

Episoden har dog fået Axl Rose til at reagere, da han nu har meldt ud, at han vil sætte en stoppe for den årelange tradition.

Det har Guns N’ Roses-forsangeren meldt ud i en pressemeddelelse, hvor han skriver, at det handler om at øge sikkerheden ved deres shows, skriver Ekstra Bladet.

“Jeg er blevet oplyst om, at en fan muligvis er kommet til skade ved vores show i Adelaide og muligvis er blevet ramt af den mikrofon, som jeg vanen tro kaster ud til vores fans,” skriver Axl Rose.

“Efter at have kastet mikrofonen ved slutningen af vores show i mere end 30 år har vi altid følt, at det var en kendt del af vores show, som vores fans satte pris på – at de havde en mulighed for at gribe mikrofonen.”

LÆS OGSÅ: 33-årig mand anholdt for mord på Migos-rapper

“Fra nu af – på grund af hensynet til den offentlige sikkerhed – vil vi afstå fra at kaste mikrofonen eller noget som helst andet ud til vores fans i forbindelse med vores koncerter.”