Omtrent en måned efter den fatale episode, er en mand nu blevet anholdt for drabet på den kendte Migos-rapper Takeoff.

Fredag kunne politiet i Houston meddele, at man havde anholdt en mand for drabet på Takeoff, der var en del af rapgruppen Migos.

LÆS OGSÅ: Skuespiller fundet død i vejkant: Mand er anholdt i sagen

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Konkret er der tale om en 33-årig mand ved navn Patrick Xavier Clark. Han er nu blevet anholdt og sigtet for drabet på Takeoff, der den 1. november blev skudt foran en bowlingbane i Houstong, Texas.

TMZ har tidligere meldt ud, at obduktionsrapporten har vist, at den amerikanske rapper, hvis borgerlige navn var Kirsnick Khari Ball, afgik ved døden som følge af ‘skudsår i hoved og torso’.

Der er endnu intet konkret blevet meldt ud om, hvad der førte til det skyderi, der endte med at koste den blot 28-årige rapper livet i starten af november.

Flere amerikanske medier har dog rapporteret, at både Takeoff og Migos-partner Quavo skulle have taget del i et spil terninger, som endte med at sætte gang i et skænderi, der i sidste ende resulterede i, at et våben blev affyret.

Migos er en af de mest populære rapgrupper i USA, og bestod af Quavo og Takeoff samt Offset, der også danner par med den kvindelige rapper Cardi B.

I løbet af de seneste år er det dog begrænset, hvor meget musik, der er blevet lavet af den amerikanske gruppe.

Det skyldes, at der har været splid i gruppen, hvilket medførte, at Quavo og Takeoff har lavet musik sammen i de senere år, mens Offset har lavet musik for sig selv.

LÆS OGSÅ: Kanye West fik indefrosset bankkonti: Skyldte enormt beløb i skat

Quavo var ikke blot en del af rapgruppen med Takeoff – han er også onkel til den skuddræbt rapper, der altså kun blev 28 år gammel.