Kanye West fik sig for nylig noget af et chok, da han pludselig fik indefrosset et enormt beløb på fire bankkonti, fordi han skyldte de amerikanske skattemyndigheder penge.

Kanye West har for nylig hævdet, at han skyldte et enormt beløb i skat, uden selv at være klar over det. Det førte til, at IRS, som er de amerikanske skattemyndigheder, valgte at indefryse en stor sum penge på fire af hans bankkonti.

LÆS OGSÅ: Margot Robbie afslører: Gjorde dette inden ikonisk scene

Den 45-årige rapper hævder, at hans ‘økonomifolk’ fortalte ham, at han skulle ‘betale en masse skat’. Det siger han i et nyligt afsnit af podcasten ‘Timcast IRL’ ifølge mediet US Weekly.

“Jeg taler om bogstaveligt talt at finde ud af, at de forsøgte at sætte mig i fængsel i morges,” lagde Kanye West ud med at sige i podcasten.

“Men jeg fandt ud af det. OK, så de indefrøs… De tilbageholdt 75 millioner dollars (538 millioner kroner) på fire af mine konti. Og så sagde de: ‘Du skylder mange penge i skat’.”

Efter at have delt, at det tog ham omkring ‘seks timer’ at finde ud af, hvor meget ‘meget’ var, afslørede den kendte rapper og designer, at det samlede beløb lød på ‘omkring 50 millioner dollars’, hvilket svarer til 358 millioner kroner.

I samme podcast indrømmede West, at han ‘naturligvis ikke er den finansielt mest kyndige person på planeten’, hvorfor han måtte spørge ‘forskellige økonomidirektører’, om det, han skyldte, kvalificerede sig som ‘skatteunddragelse’.

“Så nu har jeg… Nu lærer jeg faktisk at drive en virksomhed. Jeg lærer, du ved, at tælle, virkelig,” sagde han og forklarede, at han ‘stoppede med at udvikle sig’, da han blev berømt i en alder af 24 år.

LÆS OGSÅ: Nu er de skilt: Kanye skal betale formue i børnepenge til Kim

“Det er som om, jeg ikke engang vidste, hvor jeg skulle gøre af pengene,” sagde han også.