Den amerikanske skuespiller blev fundet død i en vejkant. En 35-årig mand er blevet anholdt i sagen.

Amerikanske Frank Vallelonga Jr., der har spillet overfor danske Viggo Mortensen i ‘Green Book’, er død. Han blev blot 60 år.

LÆS OGSÅ: Elon Musk slår fast: Vil suspendere kendis

Mandag blev han fundet i en vejkant i New York-bydelen Bronx. Det skriver flere amerikanske medier, herunder New York Post.

Angiveligt blev han fundet kort før klokken fire, hvorefter politiet blev kaldt ud til stedet.

Da de ankom, fandt de 60-årige Frank Vallelonga Jr. bevidstløs i vejkanten foran en fabriksbygning. Det redningsmandskab, der blev kaldt ud til stedet, erklærede ham død på stedet.

I første omgang lød det, at det ikke blev formodet, at der lå en forbrydelse bag hans død. Derimod mente man, at der var tale om en overdosis.

Til trods for denne formodning, er en mand blevet anholdt i sagen. Dagen efter, at han blev fundet død, blev en 35-årig mand anholdt.

35-årige Steven Smith blev anholdt, da han på optagelser fra et overvågningskamera blev set smide liget af Frank Vallelonga Jr. ud af sin bil. Efter at have skaffet sig af med liget, forlod han stedet i sin bil.

Han er dog ikke blevet sigtet for drab, men ‘kun’ for at have bortskaffet liget. New York Post skriver, at den 35-årige mand har tilstået, at han har begået denne forbrydelse .

Frank Vallelonga Jr. var ikke blot kendt for selv at være skuespiller. Han var også kendt for at være søn af den kendte skuespiller Frank Vallelonga Sr., som de fleste nok kender som Tony Lip.

LÆS OGSÅ: Will Smith taler ud om Oscars-episode: Derfor gjorde jeg det

Hans far havde roller i en række store titler, hvilket omfatter både ‘The Godfather’, ‘Goodfellas’ og ‘The Sopranos’.