Will Smith satte sig selv i et meget negativt lys, da han midt under dette års Oscars-show rejste sig, gik op på scenen, og gav Chris Rock en lussing.

Siden da har det fået konsekvenser for den kendte skuespiller, der blandt andet er blevet udelukket fra Oscars-showet i de næste ti år.

LÆS OGSÅ: Hailey Bieber maner rygter til jorden

Det har fyldt meget for Will Smith, men alligevel er det ikke meget, han har ønsket at tale specielt meget om. Nu har han dog endelig afsløret, hvad der fik ham til at gøre det.

I talkshowet ‘The Daily Show’ med Trevor Noah som vært, fortæller han, at det var ‘eksplosion af vrede, der var undervejs i årevis’, der pludselig fik ham til at reagere så voldsomt.

Desuden afslører han, at en del af raseriet stammer fra hans barndom, der var præget af vold. Under udbruddet tænkte han tilbage på sin barndom, hvor han måtte se sin mor blive slået af sin far.

Han slog dog fast, at han ikke selv mener, at det retfærdiggør hans beslutning om at slå Will Smith.

“Ikke at det retfærdiggør min adfærd overhovedet. Jeg mistede bare besindelsen. Jeg forstår, hvor chokerende det var for folk,” lød det fra ham i ‘The Daily Show’.

Desuden valgte han at tale om, at han har været nødt til at arbejde med sig selv, efter hvad der skete. Han følte nemlig, at han var nødt til at ‘ydmyge sig selv’.

LÆS OGSÅ: Kanye West fik indefrosset bankkonti: Skyldte enormt beløb i skat

“Og jeg var nødt til at ydmyge mig selv og indse, at jeg er et mangelfuldt menneske, og jeg har stadig en mulighed for at gå ud i verden og bidrage på en måde, der fylder mit hjerte og forhåbentlig hjælper andre mennesker,” sagde han.