På det seneste har der været en del rygter om, at Hailey Bieber skulle være gravid. Nu har hun dog selv afvist, at der er hold i disse rygter.

Den 26-årige model Hailey Bieber har ikke haft det helt nemt med sit helbred det seneste år. Og nu viser det sig, at det endnu ikke er overstået for hende.

LÆS OGSÅ: ‘Harry Potter’-skuespiller langer ud: Jeg hader det

Det har hun gjort klart i en story på det sociale medie Instagram, hvor hun først og fremmest slår fast, at der ikke er hold i den seneste tids rygter om, at hun skulle være gravid.

I samme ombæring afslører hun, at der er en helt anden grund til, at hendes mave er oppustet. Det skyldes nemlig, at hun har en cyste.

“Jeg har en cyste i min æggestokke på størrelse med et æble. Jeg har ikke endometriose eller PCOS (polycystisk ovariesyndrom, red.),” lyder det fra den amerikanske model.

Hun oplyser også, at cysten er både smertefuld og øm. Ligeledes fortæller hun, at den giver hende kvalme, oppustethed og kramper.

I marts blev Hailey Bieber ramt af en stor forskrækkelse, da hun blev indlagt med en blodprop i hjernen. Det skete efter, at hun havde oplevet symptomer på et slagtilfælde.

Ikke nok med det, så blev hun ifølge mediet People også indlagt i juni. Denne gang var det for at få lukket et hul i sit hjerte.

Desuden er det ikke første gang, at der har været rygter om, at Hailey Bieber, der er gift med popstjernen Justin Bieber, skulle være gravid.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez afslører hemmelig besked fra Ben Affleck i forlovelsesring

I september sidste år blev der også sat gang i hastige rygter om en graviditet, da der blev delt billeder af parret fra Met Gala, hvor Justin Bieber havde placeret sine hænder på hendes mave.