Dagen efter sin brors død stod Nick Carter på en scene i London – og på et tidspunkt brød han sammen.

Den 42-årige ‘Backstreet Boys’-stjerne Nick Carter skulle stå på en scene i London dagen efter, at han havde mistet sin lillebror, Aaron Carter.

LÆS OGSÅ: 33-årig mand anholdt for mord på Migos-rapper

Flere gange i løbet af showet, var det tydeligt at se, at han var meget berørt. Og på et tidspunkt blev det for meget, og han endte med at bryde sammen.

Hidtil har han ikke udtalt sig om, hvordan han havde det med at skulle optræde dagen efter, at han havde fået nyheden om, at hans lillebror var død.

Nu har han dog valgt at sætte ord på det, og han lægger ikke skjul på, at det var hårdt for ham at skulle stå på scenen.

“Det var meget følelsesladet for mig at have mine drenge med mig,” lød det ifølge Page Six fra Nick Carter, da han udtalte sig til Extra.

På den anden side mener han også, at det er vigtigt, at showet får lov at fortsætte, selvom han ikke ved, hvad han skulle forvente.

“Der er et gammelt udtryk, der lyder: ‘The show must go on’, og det har hængt ved os i årevis, men den aften, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle forvente,” sagde han også.

LÆS OGSÅ: Kanye West beskylder Kim Kardashian for utroskab

Hertil afslører han også, at han var glad for, at han kunne føle, at han fik støtte af de mange tusinde fans, der var mødt op til koncerten i London.