Kanye West har beskyldt sin ekskone Kim Kardashian for utroskab, da han angiveligt ‘opdagede’ hende sammen med NBA-spiller Chris Paul.

I et opslag på Twitter hævdede Kanye West pludselig, at hans ekskone Kim Kardashian var han utro, da han havde ‘fanget’ hende sammen med NBA-spilleren Chris Paul. Det skriver Page Six.

LÆS OGSÅ: Kanye West fik indefrosset bankkonti: Skyldte enormt beløb i skat

Den amerikanske rapper, hvis konto på det sociale medie er blevet suspenderet på grund af antisemitisk sprogbrug, skrev, at han ønskede at ‘bryde et sidste vindue’, før han forlod det sociale medie.

“Inden vi smutter herfra: jeg fangede denne fyr med Kim,” skrev Kanye West i sit opslag, som han blot rundede af med ‘Godnat’.

Ikke nok med det, så har han også delt et billede af Paul, der har været gift med Jada Crawley siden 2011. Sammen har parret 13-årige Christopher og 10-årige Camryn.

Kardashian blev gift med West i 2014, men valgte at søge om skilsmisse fra rapperen, der også står bag det populære brand Yeezy, i februar 2021.

Den 42-årige realitystjerne blev erklæret juridisk single i marts året efter, og det sidste juridiske opgør i skilsmissen blev afgjort mandag i denne uge.

Hverken Kardashian eller Paul har reageret på påstandene fra West. Page Six skriver, at de har henvendt sig til deres respektive repræsentanter for at få en kommentar til rapperens påstande.

LÆS OGSÅ: Will Smith taler ud om Oscars-episode: Derfor gjorde jeg det

Til trods for, at der endnu ikke er blevet svaret på påstandene, er de sociale medier naturligvis allerede gået amok. Mange mener, at det ikke kan være andet end sandt, mens andre mener, at West er galt på den.