Der har været rygter om, at der skulle være en ny mand i Khloé Kardashian. Det er nu blevet gjort klart af manden selv, at det ikke er tilfældet.

Rigtig mange fans havde givet udtryk for, at de havde håbet på, at den 38-årige realitystjerne var begyndt at date den italienske skuespiller Michele Morrone.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian taler ud om kærlighedslivet

Disse rygter blev der sat gang i, da hun delte et billede, hvor hun stod sammen med den italienske skuespiller. Mange troede, at det betød, at de var begyndt at date.

Nu har en repræsentant for skuespilleren dog gjort det klart for TMZ, at der ikke er hold i rygterne. Havde man håbet, at der var amoriner i luften mellem Khloé og Michele, bliver man derfor skuffet.

Repræsentanten fortæller desuden, at de blot begge var til stede ved et Dolce & Gabbana-modeshowet i Milano. Her var Khloé til stede, da hendes søster, Kim Kardashian, skulle gå model for mærket.

Hertil er det også blevet forklaret, at det faktisk er første gang, at de har mødt hinanden. Ligeledes skulle hans repræsentant også have meddelt, at skuespilleren faktisk slet ikke kender Khloé Kardashian.

LÆS OGSÅ: Alec Baldwin takker sin familie: I har holdt mig i live

Angiveligt var det føromtalte billede blevet sat op af folkene bag Dolce & Gabbana. Det var nemlig dem, der spurgte skuespilleren og realitystjernen, om ikke de ville posere sammen til et billede.