Den verdenskendte og legendariske musiker faldt pludselig om på scenen under en koncert.

Tirsdag aften gav den kendte musiker Carlos Santana koncert i den amerikanske by Clarkston.

LÆS OGSÅ: Nicki Minaj langer ud efter Kanye West

Her havde både han selv og hans fans set frem til en festlig aften, men aftenen endte dog ikke helt, som folk havde regnet med, at den ville.

Cirka 20 minutter inde i koncerten, som blev afholdt i Pine Knob Music Theatre i Clarkston, faldt ham nemlig om under sangen ‘Joy’.

Det skriver mediet Deadline.

Den latinamerikanske guitarist og musiker slog igennem tilbage i slutningen af 60’erne og starten af 70’erne, hvilket han gjorde med sit band Santana.

Siden da har han formået at gøre sig positivt bemærket i hele verden, og har endda vundet intet mindre end 10 Grammy’er.

Da han faldt om, var lægepersonalte hurtige til at reagere, hvorefter kan blev hjulpet væk fra scenen på en båre og kørt til et lokalt hospital.

Det er efterfølgende blevet meldt ud, at det var udmattelse som følge af varme og dehydrering, der gjorde, at den 74-årige Carlos Santana endte med at falde om på scenen.

LÆS OGSÅ: Ricky Martin har fået polititilhold

Deadline skriver desuden, at en talsmand også har bekræftet, at musikeren ‘har det godt’, selvom det blev fortalt, at det var ‘alvorligt’, da han blev fragtet væk fra scenen tirsdag aften i Clarkston.