Den 50-årige popstjerne har fået et polititilhold, fordi han har haft svært ved at holde sig væk fra en tidligere date.

Flere amerikanske medier skriver, at Ricky Martin har fået et polititihold, fordi han ikkke har kunne finde ud af holde sig på afstand af en mand, som han datede i syv måneder.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne svært kvæstet i bilulykke

Blandt de medier, der skriver, at den verdenskendte popstjerne har fået et polititilhold, er Page Six.

Det lyder dog, at det faktisk ikke var helt let for politiet i Dorado i Puerto Rico, hvor Ricky Martin bor, at give ham dette polititilhold.

Da de dukkede op på hans bopæl, var han nemlig ikke at finde, og siden da har de heller ikke haft held med at finde frem til ham, så de faktisk kan give ham dette polititilhold.

Ricky Martin har dog selv afvist, at der skulle være hold i rygterne om, at han har fået et polititilhold mod en tidligere date.

“Beskyldningerne mod Ricky Martin er fuldstændig falske og opdigtede. Vi er overbeviste om, at Ricky Martin, når de sande kendsgerninger kommer frem, vil blive fuldstændig renset,” siger en talsmand for Ricky Martin.

LÆS OGSÅ: Quentin Tarantino deler glædelig nyhed

Det vides ikke, hvem der har fået lavet polititilholdet, men flere medier skriver, at der er tale om en mand, som Ricky Martin har datet før i tiden i en periode på syv måneder.