Quentin Tarantino, der er en af de mest kendte instruktører i hele verden, har god grund til at smile lidt ekstra i disse dage.

Den 59-årige filminstruktør, der gennem sin karriere har vundet flere priser, er nemlig blevet far for anden gang, da han og hustruen, 38-årige Daniella Pick, fik for få dage siden deres andet barn.

LÆS OGSÅ: Harry Styles melder ud efter skyderi i Field’s

Det skriver flere amerikanske medier, herunder People, der af parret har fået bekræftet, at de er blevet beriget med en lille datter.

“Daniella og Quentin Tarantino er lykkelige over at kunne annoncere, at Daniella fødte parret en lille pige den 2. juli 2022. En lillesøster til deres søn, Leo – deres første barn,” lyder det i en meddelelse fra parret.

Tilbage i februar kunne parret løfte sløret for, at de ventede deres andet barn, og nu har de altså budt en lille pige velkommen til familien, som nu består af fire personer.

Deres første barn kom til verden i februar 2020, hvorfor Leo, som er navnet på deres søn, altså er lidt mere end to år ældre end sin lillesøster.

LÆS OGSÅ: Efter pludselig indlæggelse: Nu åbner Kourtney Kardashian op

Quentin Tarantino og Daniella Pick har dannet par i mange år, da de stod frem som par tilbage i 2009, hvor de mødte hinanden, da Tarantino promoverede sin film ‘Inglorious Bastards’.