Søndag aften skulle den verdenskendte stjerne Harry Styles have givet koncert i Royal Arena. Sådan endte det dog ikke med at blive.

Koncerten, som flere tusinde fans havde ventet i månedsvis på, endte nemlig med at blive aflyst omtrent halvanden time efter, at den skulle være startet.

LÆS OGSÅ: Efter pludselig indlæggelse: Nu åbner Kourtney Kardashian op

Årsagen til, at den blev aflyst var, at der i det nærliggende storcenter Field’s havde været et voldsomt skyderi, som har kostet tre mennesker livet.

Det førte til, at Københavns Politi af sikkerhedsmæssige årsager valgte at aflyse koncerten.

Verdensstjernen har nu delt et opslag på Twitter, hvor han taler ud om den forfærdelige tragedie, der skete ganske kort fra Royal Arena, hvor han skulle have givet koncert.

“Jeg er knust og jeg føler for københavnerne. Jeg elsker denne by. Folk er så varme og fulde af kærlighed,” skriver han i et opslag på det sociale medie Twitter.

“Jeg er knust på vegne af ofrene, deres familier og alle, der er blevet såret. Jeg er ked af, at vi ikke kunne være sammen. Vær sød at passe på hinanden,” fortsætter den 28-årige britiske sanger.

LÆS OGSÅ: Stalkede Harry Styles: Nu har det fået konsekvenser

Efter at det blev meldt ud, at man har valgt at aflyse koncerten, var der flere tusinde gæster, der skulle sendes væk fra området, hvilket førte til, at de med metro blev kørt til Vanløse.