En mand, der gennem en periode stalkede Harry Styles, har nu fået konsekvenserne at føle, da han er blevet sigtet i sagen.

Konkret er der tale om en 28-årig hjemløs mand ved navn Pablo Tarazaga-Orero. Han er blevet sigtet, efter han angiveligt tvang sig ind i Harry Styles’ hjem i London.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian smed sine sønner ud af studie

Ikke nok med det, så overfaldt han også en kvinde, der arbejdede i huset, ligesom han har ødelagt en række genstande.

Det værste er dog, at det faktisk slet ikke er første gang, at det sker. Harry Styles har nemlig haft besøg af ham flere gange før.

Den 28-årige mand er tidligere kendt skyldig i stalking, fordi han i flere måneder opholdt sig ude foran Styles’ hjem i London.

I denne forbindelse fik han et forbud mod at kontakte Styles, skrive til ham på de sociale medier samt et polititilhold inden for 250 meter.

Pablo Tarazaga-Orero mødte op i retten i Westminster, hvor han erklærede sig skyldig i at have overtrådt sit tilhold, men ikke i at have overfaldet kvinden.

Herefer blev han ført direkte fra retten til en celle, men først efter, at han havde råbt, at han ikke havde i sinde at såre Harry, fordi ‘han elsker ham’.

Det hele startede tilbage i 2019, hvor Harry Styles tilbød at give den 28-årige mand penge til mad eller et hotelværelse.

LÆS OGSÅ: Giver ikke op: Amber Heard anker

Dagen efter købte Styles et måltid til manden, fordi han blev ‘trist af at se en så ung person sove under så hårde forhold’. Herefter startede stalkingen.