Rapper Nicki Minaj har langet ud efter Kanye West, som hun har kaldt for en ‘klovn’. Det skete under en nylig koncert.

Da den 39-årige rapper gav koncert i New Orleans fredag, valgte hun pludselig at stoppe sin koncert. Det gjorde hun med henblik på at sende en stikpille i retning af Kanye West.

LÆS OGSÅ: Ricky Martin har fået polititilhold

Ifølge Page Six skete det under en optræden ved Essence Festival of Culture, hvor hun fortalte sin DJ, at han skulle stoppe nummeret ‘Monster’, som er en sang, hun lavede sammen med Kanye West i 2010.

“Jeg har fået nok ‘Monster’, og vi gider ikke at have noget med klovne at gøre,” lød det fra Nicki Minaj, hvorefter hun sagde, at hun ville give et ‘skud ud til New Orleans’.

Hvad der potentielt kan have forårsaget det er, at Cardi B samme dag udgav sin sang ‘Hot S–t’, hvor Kanye West medvirker. Nicki Minaj har nemlig haft en offentlig fejde med Cardi B før i tiden.

Det vides dog ikke konkret, hvad der fik Nicki Minaj til at sende en stikpille i retning af Kanye West, men mange fans har dog spekuleret i, om de to er blevet uvenner.

De mener, at det primært drejer sig om, at Kanye West angiveligt droppede at udgive deres fælles sang ‘New Body’ i forbindelse med sit seneste album.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne svært kvæstet i bilulykke

De to rappere skulle oprindeligt have udgivet sangen på albummet ‘Yandhi’, som endte med at blive smidt i skuffen. I stedet blev det erstattet af albummet ‘Jesus is King’.