På det seneste har der været rygter om, at Travis Scott skulle have været Kylie Jenner utro. Nu har rapperen valgt at tage bladet fra munden.

Travis Scott er blevet beskyldt for at have været Kylie Jenner utro. Hidtil har han været stille, men nu har han valgt at tage bladet fra munden.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski taler ud efter utroskab

For nylig blev et videoklip delt på de sociale medier. Det siges at vise Scott med en tidligere kæreste. Det benægter han dog, at kalder for anklagerne for ‘en masse underligt lort’, skriver TMZ.

Kvinden, der har delt videoen, hedder Rojean Kar. Hun påstår, at hun tidligere har datet den amerikanske rapper. Dette skulle have fundet sted, inden han fandt sammen med Kylie Jenner.

Videoen viser Scott på settet til en musikvideo, mens Kar står ganske få meter fra ham. Musikvideoen var han i færd med at instruere, og dette har inspireret Kar til hendes tekst: ‘Jeg instruerer … åbenlyst’.

Nu har Scott dog valgt at træde frem. Han benægter nemlig, at han har kendskab til både videoen og kvinden.

“En ubuden person har sneget sig med på billeder, fra hvad der skulle have været et lukket set, mens jeg instruerede en video. Jeg siger det her for sidste gang. Jeg kender ikke personen. Jeg har aldrig været sammen med denne person,” lyder det fra Scott på Instagram.

Det faktum, at han har benægtet, at de har datet, har været til stor irritation for Rojean Kar.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift sætter ny Spotify-rekord

Det har fået hende til at dele flere videoer og billeder på de sociale medier. Selv hævder hun, at de beviser, at de har datet, men også dette bliver benægtet af rapperen.