Taylor Swift kan ikke blot glæde sig over, at der er blevet taget godt imod hendes nye album. Hun kan også glæde sig over, at hun har sat en ny rekord.

Amerikanske Taylor Swift har med sit nye album, der har fået titlen ‘Midnights’, sat en ny rekord for det mest streamede album på Spotify på et døgn.

LÆS OGSÅ: ‘Friends’-stjerne afslører: Blev afvist af medskuespiller

Faktisk var der så mange brugere, der var ivrige efter at lytte til det nye album, at det skabte tekniske problemer for Spotify.

Det har streamingtjenesten afsløret i et opslag på det sociale medie Twitter.

“Før klokken overhovedet har slået midnat til den 22. oktober, har Taylor Swift slået rekorden for det mest streamede album på en enkelt dag i Spotifys historie. Tillykke, Taylor Swift,” skriver Spotify.

Det er sjældent, at der opstår tekniske problemer hos Spotify. Det gjorde der dog, da Taylor Swifts nye album blev udgivet. Der var nemlig så stor interesse for det, at der blev lagt pres på deres servere.

Albummet består af 13 sange, som blev udgivet midnat natten til fredag amerikansk tid. Det betyder, at det blev udgivet omtrent klokken seks fredag morgen dansk tid.

Sangerinden har selv afsløret, at det et et album, der fortæller ‘historien om 13 søvnløse nætter fordelt over mit liv’. Det har hun skrevet på Twitter, hvor hun også har takket for den store interesse for det nye album.

LÆS OGSÅ: Afslører: Sådan reagerede Miley Cyrus på sin fars nye forhold

“Hvordan er jeg endt med at være så heldig, at alle jer derude gør noget så overvældende?” skriver den 32-årige stjerne på Twitter.