‘Friends’-stjernen Matthew Perry har afsløret, at han blev forelsket i sin medskuespiller, men hun var ikke interesseret i ham.

Mange tror, at Matthew Perry og hans medskuespillere i ‘Friends’ først mødte hinanden, da de skulle indspille den populære serie.

LÆS OGSÅ: Afslører: Sådan reagerede Miley Cyrus på sin fars nye forhold

Det viser sig dog, at det ikke har været tilfældet for Matthew Perry og Jennifer Aniston. De mødte nemlig hinanden første gang, tre år inden de begyndte at optage serien.

Og efter at have mødt den kendte skuespillerinde, blev Perry forelsket hende. Desværre viste det sig hurtigt, at det ikke var noget, der var gengældt.

Det har han afsløret i sin nye bog ifølge Yahoo.

I sin nye bog skriver han, at han havde håbet på, at hun også ville være interesseret i ham. Der gik dog ikke lang tid, før han fandt ud af, at det ikke var tilfældet.

I og med, at han ikke ville lade muligheden passere, besluttede han sig nemlig for at invitere hende ud. Det var hun dog hurtig til at afvise.

Jennifer Aniston afviste at tage på en date, men forklarede, at hun gerne ville være venner med ham. Det var dog umiddelbart ikke noget, som Perry havde interesse i, og derfor forklarede han hende, at det ikke kunne lade sig gøre.

Han afslører også, at han i lang tid var forelsket i hende – også efter de startede med at indspille ‘Friends’. De var dog begge meget fokuserede på deres skuespil, hvorfor det tog fokus fra det andet.

“Ret tidligt under indspilningen af ‘Friends’ indså jeg, at jeg stadig var vild med Jennifer Aniston. Vores hej og farvel blev akavet. Og så ville jeg spørge mig selv, hvor længe kunne jeg se på hende? Er tre sekunder for lang tid?” skriver han.

LÆS OGSÅ: Cara Delevingne deltog i absurd kursus: Skulle smide trusserne

Han blev dog ikke ved med at være forelsket i hende, da hans interesse så småt begyndt at falme i takt med, at indspilningerne skred frem.