61-årige Billy Ray Cyrus er blevet forlovet med den noget yngre Firerose, og det har fået en kilde, der er tæt på hans datter, Miley Cyrus, til at reagere.

Tidligere på året kunne Billy Ray Cyrus og Tish Cyrus, der sammen har fem børn, herunder sangerinde Miley Cyrus, afsløre, at de havde besluttet at lade sig skille efter næsten 30 års ægteskab.

LÆS OGSÅ: Cara Delevingne deltog i absurd kursus: Skulle smide trusserne

Nu afslører en kilde tæt på den 29-årige Miley Cyrus, hvordan hun har det med sine forældre, og det faktum, at hendes far er blevet forlovet med en kvinde, der er yngre end hende.

“Skilsmissen mellem hendes forældre har lagt et pres på hendes forhold til hendes far, og det har været svært at opretholde forholdet til ham i det seneste år. Hun håber, at de på sigt kan arbejde på deres forhold,” fortæller en kilde til E! News.

På det seneste har der været spekulationer om, at Billy Ray Cyrus er blevet forlovet med Firerose, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Kilden har dog forklaret, at Miley Cyrus ‘ikke har et forhold’ til sin fars forlovede. Desuden lyder det, at hun har et tættere forhold til sin mor, end til sin far.

“Hun håber selvfølgelig, at han er glad. Men Miley har været tættere på sin mor Tish under hele skilsmissen,” fortæller kilden.

En anden kilde har desuden støttet op om det faktum, at Miley Cyrus og hendes far ikke har ‘været på bedste fod’, og har hertil tilføjet, at hun ‘er meget tæt med sin mor og støtter hende’.

LÆS OGSÅ: Dansk skuespiller lander stor rolle i HBO-serie

Den anden kilde forklarede også, at Miley Cyrus i månederne efter hendes forældres brud har ‘taget sig tid og følt, at det var det sundeste at gøre lige nu’.