Den danske skuespiller Sarah-Sofie Boussnina har sikret sig en stor rolle i en HBO-serie. Hun skal nemlig spille med i den nye serie ‘Dune: The Sisterhood’.

31-årige Sarah-Sofie Boussnina har tidligere spillet med i store produktioner, og nu har hun landet endnu en stor rolle.

LÆS OGSÅ: Hollywood-stjerne langer ud: Han klappede mig i røven

Den danske skuespiller har nemlig sikret sig en bærende rolle i den kommende serie ‘Dune: The Sisterhood’, som bliver produceret af HBO Max. 

Det skriver det amerikanske medie Deadline ifølge Ekstra Bladet.

Desuden har Sarah-Sofie Boussnina også delt den store nyhed på sin Instagram-profil. Her giver hun med en emoji giver udtryk for, at hun selv finder det vildt at have landet rollen.

Serien kommer i kølvandet på den store succes, som filmen ‘Dune’ har haft. Filmen havde premiere i 2021, og har store navne som Timothée Chalamet, Zendaya og Javier Bardem på rollelisten.

‘Dune: The Sisterhood’ kommer selvfølgelig til at udspille sig i samme univers som den populære film. 

Når der sættes gang i optagelserne til den nye serie, kan Sarah-Sofie Boussnina se frem til at arbejde sammen med både Emily Watson og Shirley Henderson.

Der er endnu ikke blevet frigivet oplysninger om, hvornår ‘Dune: The Sisterhood’ får premiere på HBO Max.

LÆS OGSÅ: Komiker Andy Dick anholdt: Blev taget på fersk gerning

Tidligere har Sarah-Sofie Boussnina haft roller i serien ‘Knightfall’ og dramaet ‘Maria Magdalena’, hvor hun blandt andet spillede overfor Oscar-vinder Joaquin Phoenix.