Skuespilleren har anklaget en instruktør for at have rørt ved hende på en upassende måde. Det skete, da hun indspillede filmen ‘My Super Ex-Girlfriend’ i 2006′.

Anna Faris har rettet anklager mod instruktør Ivan Reitman, som hun beskylder for at have rørt ved hende på en upassende måde.

LÆS OGSÅ: James Corden nægtet adgang til toprestaurant: Viste modbydelig adfærd

Det er også noget, som hun tidligere har udtalt sig om, men dengang satte hun ikke navn på, hvem der stod på det. Det har hun dog nu valgt at gøre i sin podcast ‘Unqualified’.

Her afslører hun, at det er ‘en af de sværeste filmoplevelser, hun har haft’, og det var et ‘rædselsregime’ at indspille en film under ham.

I afsnittet, hvor Anna Faris vælger at åbne op om episoden, har hun fået besøg af skuespillerkollega Lena Dunham.

Tidligere har hun i et andet afsnit af sin podcast forklaret, at han klappede hende i røven. Dengang valgte hun dog ikke at sætte navn på, men nu har hun afsløret, at det var Ivan Reitman.

“Jeg lavede en scene, hvor jeg stod på en stige og skulle tage bøger ned fra en reol, og han klappede mig i røven for øjnene af hele crewet. Det eneste, jeg kunne gøre, var at grine” sagde hun dengang.

I samme afsnit fortæller hun, at hun var meget forundret over, at der ikke var nogen, der reagerede på det. Derfor forsøgte hun blot at lade som om, at det ikke var sket, så hun kunne komme videre.

LÆS OGSÅ: Billy Ray Cyrus forlovet: Hun er yngre end hans datter

Ivan Reitman døde i februar i år, hvorfor han ikke har kunnet forholde sig til anklagen fra Anna Faris.