Billy Ray Cyrus, der er far til Miley Cyrus, har kastet sin kærlighed over en ny kvinde, der er betydeligt yngre end ham selv.

61-årige Billy Ray Cyrus blev skilt fra sin ekskone for mindre end seks måneder siden. Alligevel har han fundet kærligheden på ny – og er tilmed også blevet forlovet.

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne afslører: Endte i alkoholmisbrug

Det skriver flere amerikanske medier, herunder Page Six.

Den amerikanske musiker har nemlig delt en række billeder på Instagram, hvor kommentarsporet flyder over med lykønskninger. På billederne står han sammen med kæresten ‘Firerose’.

Aldersmæssigt er der stor forskel på det nye par. Page Six skriver nemlig, at hun er i midten af 20’erne. Det betyder også, at hun er yngre end hans datter Miley Cyrus, der i november fylder 30 år.

Hvad der har ført til historierne om en mulig forlovelse er, at Firerose har en stor diamantring på sin ringefinger.

Det vides ikke, hvor lang tid Billy Ray Cyrus og Firerose har dannet par. Sidste år arbejdede de dog på en sang sammen, og der har floreret rygter om, at det var i denne forbindelse, at de faldt for hinanden.

Parret har dog ikke bekræftet, at det rent faktisk er en ring, der er havnet på hendes ringefinger, fordi den 61-årige Billy Ray Cyrus har været på knæ.

LÆS OGSÅ: Kanye West sagsøgt for milliardbeløb

I kommentarsporet ser det dog ikke ud til, at der er den store tvivl om, at det er dét, det betyder. Som angivet tidligere, er der nemlig et utal af personer, der har ønsket dem et stort tillykke med deres forlovelse.