Skuespilleren, der især er kendt for sin rolle i ‘Harry Potter’-filmene, har afsløret, at han udviklede et alkoholmisbrug efter filmene.

Tom Felton, der særligt er kendt for sin rolle som Draco Malfoy i de otte Harry Potter-film, har for nylig udgivet en bog.

LÆS OGSÅ: J.K. Rowling reagerer på dødsfald

I bogen ‘Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard’ kommer han med flere opsigtsvækkende afsløringer, hvilket blandt andet omfatter, at han efter filmene udviklede et alkoholmisbrug.

Det skriver det amerikanske medie US Magazine.

Den i dag 35-årige skuespiller afslører angiveligt i bogen, at det gik helt galt for ham, da han var færdig med at indspille de otte film.

“Det kom så langt ud, at jeg slet ikke tænkte, at det var mærkeligt, at jeg drak, når jeg arbejdede,” lyder det fra den kendte skuespiller.

I bogen afslører han også, at det ikke var ham selv, men derimod hans daværende kæreste, der i første omgang forsøgte at hjælpe ham med at komme på ret køl.

Det medførte, at han blev indlagt på en afvænningsklinik, hvor han skulle arbejde med sit misbrug. Dette har han faktisk været flere gange, men de første to indlæggelse førte ikke en succes med sig.

Det første besøg ophørte efter blot et døgn, hvor han selv valgt at forlade klinikken. Den anden indlæggelse ophørte, da han blev smidt ud, efter at være blevet opdaget inde hos en kvindelig patient på samme klinik, hvilket ikke var tilladt.

Tredje og sidste indlæggelse var ham selv, der besluttede at gøre op med sit alkoholmisbrug, og denne gang lykkedes det for ham.

LÆS OGSÅ: Kort tid efter skilsmisse: Emily Ratajkowski kysser på ny mand

“Det var en af de hårdeste beslutninger, jeg har nogensinde har taget,” skriver skuespilleren i bogen.