Den kendte forfatter, der blandt andet har skrevet Harry Potter-serien, reagerer på dødsfaldet af skuespiller Robbie Coltrane.

I løbet af sin karriere, nåede Robbie Coltrane at spille en lang række roller. Blandt andet blev han kendt for sin rolle som Valentin Zukovsky i to James Bond-film, hvor han spillede overfor Pierce Brosnan.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian langer ud efter Kanye West: Det er udmattende

Alligevel er det dog særligt hans rolle som Hagrid i Harry Potter-filmene, som rigtig mange kender ham for.

Fredag aften blev det bekræftet af Robbie Coltranes agent, at den skotske skuespiller er gået bort i en alder af 72 år. Han døde i Lambert i Skotland, hvor han var omgivet af sin familie.

Og nu har J.K. Rowling reageret på, at den kendte skuespiller, som hun lærte at kende gennem på grund af Harry Potter-filmene, er gået bort.

“Jeg vil aldrig kende nogen, der fjernt kan lide Robbie igen. Han var et utroligt talent, et helt unikt talent,” lyder det fra den britiske forfatter i et opslag på det sociale medie Twitter.

“Og jeg var så heldig at kende ham, arbejde med ham og grine i massevis med ham. Jeg sender min kærlighed og dybeste medfølelse til hans familie, frem for alt hans børn,” skriver hun også.

Robbie Coltrane var aldrig i tvivl om, at rollen som Rubeus Hagrid var med til at gøre noget godt for hans karriere som skuespiller.

LÆS OGSÅ: Harry Potter-stjerne død

Flere gange har han dog også udtalt sig om, at det er en rolle, som han har haft det svært med, da det har været vanskeligt at løsrive sig fra den, og dermed lande andre roller efter Harry Potter-filmene.