Emily Ratajkowski forlod eksmanden Sebastian Bear-McClard, fordi han havde været hende utro. Nu åbner hun op om, hvordan hun har det.

Det er omtrent en måned siden, at supermodellen Emily Ratajkowski anmodede om skilsmisse fra sin mand, Sebastian Bear-McClard. Inden da havde de dannet par i fire år.

LÆS OGSÅ: Taylor Swift sætter ny Spotify-rekord

Forud for skilsmissen, havde der i et stykke tid floreret rygter om, at Bear-McClard flere gange havde været Ratajkowski utro med forskellige kvinder.

Hidtil har hun ikke ønsket at tale om bruddet. Derfor er det heller ikke blevet bekræftet, at det er utroskab, der har været årsagen til, at hun har anmodet om skilsmissen.

Flere gange har fans dog opdaget, at hun har ‘liket’ diverse opslag på de sociale medier. I flere af disse opslag er der blevet sendt hårde ord i retning af hendes eksmand.

Tilsyneladende har hun ikke haft den store interesse i at tale om bruddet. Alligevel har hun nu valgt at sætte lidt flere ord på bruddet, hvilket sker i et interview med Harper’s Bazaar.

I interviewet afslører hun, at hun forsøger at tackle bruddet på bedst mulig vis. Samtidig fortæller hun, at hun har været ramt af mange forskellige følelser i tiden efter.

“Jeg føler vrede og tristhed, men jeg føler også spænding og glæde. Alle dage er forskellige, siger hun.

Hun siger også, at hun ser positivt på de blandede følelser, da det gør, at hun ikke betvivler, at hun nok skal blive okay.

LÆS OGSÅ: ‘Friends’-stjerne afslører: Blev afvist af medskuespiller

“Den eneste gode ting er, at jeg føler alle disse ting. For det gør, at jeg ved, at jeg nok skal blive okay.”