Mel B, som de fleste kender for hendes år i Spice Girls, bryder sig tilsyneladende ikke synderligt meget om James Corden.

‘The Late Late Show’-værten James Corden skal nok ikke forvente, at han er på fødselsdagshilsen med den tidligere Spice Girl Mel B.

LÆS OGSÅ: Kate Winslet overrasker med vild donation

Fredag deltog hun i det britiske program ‘The Big Narstie Show’. Her blev hun bedt om at afsløre, hvilke berømtheder, hun synes er ‘de største idioter’.

I denne forbindelse blev der sat flere navne på listen. Og hun nævnt også sig selv. En af dem, som hun nævnt, var tv-kendissen James Corden, lyder det fra Fox News.

Hun forklarede også, at der var en særlig grund til, at han er på hendes liste. Han er nemlig blevet tildelt en plads, fordi han angiveligt ikke behandler andre mennesker synderligt pænt.

Dette insinuerede den 47-årige tidligere Spice Girl ved at sige, at man altid skal opføre sig pænt overfor dem, man arbejder med, uanset hvilken rolle man har.

“Vi arbejder alle for det samme, så man skal altid være sød, og han har ikke været særlig flink,” lød det fra hende i ‘The Big Narstie Show’.

Mel B har to gange været gæst på ‘The Late Late Show’, hvor James Corden er vært. Det var hun i henholdsvis 2016 og 2018.

Om det er oplevelser herfra, der har spillet ind, har hun ikke fortalt om. Dog har hun hentydet, at Corden for nylig blev udskammet af restauratør Keith McNally, fordi han havde opført sig dårligt på hans restaurant.

Her gjorde han det klart, at han skulle have ‘råbt som en gal’ af en tjener. Ikke nok med det, så slog han også fast, at han ikke fremover ville være velkommen i hans restaurant.

LÆS OGSÅ: Amber Heard forlanger ny retssag mod Johnny Depp

Dette fik dog Corden til at reagere. Han skrev og delte nemlig et opslag på det sociale medie Instagram, hvor han undskyldte til både McNally og personalet. Det førte til, at restauratøren valgte at benåde ham.