Amber Heard er slet ikke færdig med sagen mod Johnny Depp. Hun kræver nemlig, at dommen bliver omstødt, eller at en ny retssag kan finde sted.

På det seneste har der været en del snak om det. Og nu er det også blevet bekræftet. Amber Heard har endnu ikke droppet retssagen mod Johnny Depp.

LÆS OGSÅ: Britney Spears med overraskende hilsen til søster

Den kendte skuespiller har nemlig valgt at anke den opsigtsvækkende sag, som er blevet omtalt i hele verden.

Sagen endte med at koste hende 10 millioner dollars, hvilket hun ikke er tilfreds med. Ifølge New York Post mener hun nemlig, at den første retssag var både ‘uretfærdig’ og ‘forudindtaget’.

Som følge af dette, har hun nu valgt at kræve, at dommen bliver omstødt. Bliver den ikke det, er det hendes krav, at hun får lov til at køre en ny retssag.

Angiveligt blev dette krav faktisk fremsat for et par uger siden, skriver New York Post.

Her indsendte den 36-årige skuespiller nemlig nye dokumenter til retten, hvori hun beskriver, at hun mener, at det var unfair, at dommeren besluttede at udelukke en række notater fra hendes psykolog i den oprindelige retssag.

Årsagen til, at hun ønskede at medtage disse notater i retssagen var, at de angiveligt indeholder detaljer om det misbrug, som hun efter eget udsagn blev udsat for af Johnny Depp.

“Retten forhindrede på uretmæssig vis at lade juryen høre om flere episoder, hvor Heard rapporterede om Depps misbrug til en professionel,” står der i de dokumenter, der blev indsendt til retten den 23. november.

Desuden bliver der også langet ud efter det faktum, at behandlingen af denne sag kan medføre, at det i fremtiden vil være vanskeligt for andre, der udsættes for misbrug at bevise, at det er sandt.

LÆS OGSÅ: Kate Winslet overrasker med vild donation

“Hvis dommen ikke bliver omstødt, vil rettens udelukkelse af anmeldelser om misbrug gøre det sværere for andre ofre at bevise lignende forbrydelser,” fremgår det af dokumenterne.