Det er ikke uvant for Taylor Swift at vinde priser, men denne gang er det noget særligt. Hun har nemlig vundet prisen som årets kunstner.

Popstjernen Taylor Swift har vundet en lang række priser i løbet af sin karriere. Det er derfor intet nyt for hende at skulle modtage en stor pris.

LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Bekræfter Eva Mendes, at hun og Ryan Gosling er blevet gift?

Denne gang er det dog noget helt særligt. Søndag blev hun nemlig kåret som vinder af ‘Årets Kunstner’ ved prisuddelingen American Music Awards. Det er den mest prestigefyldte pris ved uddelingen.

Hvad der adskiller American Music Awards fra andre prisuddelinger er, at det ikke er eksperter, der udpeger vinderne. Derimod er det fans, der bestemmer, hvem der skal vinde.

Desuden er det også værd at påpege, at det er verdens største prisuddeling. Derfor er det selvfølgelig noget helt særligt at finde en pris her.

“Jeg kan ikke beskrive, hvor ubegribeligt det er for mig, at jeg stadig laver det her, og at I stadig går op i det,” lød det fra Taylor Swift, da hun gik på scenen for at tage imod sin pris.

Den 32-årige popstjerne har da også god grund til at være glad. Det var nemlig ikke hvem som helst, der var nomineret til prisen.

LÆS OGSÅ: Quentin Tarantino afslører: Derfor konfronterede jeg ikke Weinstein

Forud Taylor Swift, var også Beyoncé, Harry Styles, The Weeknd, Drake, Adele og Bad Bunny nomineret til at vinde den prestigefyldte pris.