Filminstruktør og manuskriptforfatter Quentin Tarantino har afsløret, hvorfor han ikke konfronterede Harvey Weinstein.

Quentin Tarantino har afsløret, at han ville ønske, at han havde konfronteret sin mangeårige samarbejdspartner Harvey Weinstein – især i kølvandet på de mange anklager, der er dukket op.

LÆS OGSÅ: Derfor holder Chris Hemsworth pause fra skuespillet

Fredag aften blev han interviewet af Chris Wallace i hans CNN-show. Her blev han bl.a. spurgt om, hvorfor han ikke gjorde mere for at beskytte kvinder i nærheden af Weinstein, hvis han var bekendt med hans opførsel.

Tarantino nægtede dog, at han ikke var bekendt med omfanget af Weinsteins gøren. Han vidste derfor intet om voldtægter eller seksuelle overgreb, sagde han. Det skriver TMZ.

Han forklarede, at hans forståelse var, at det var sammenligneligt med noget fra ‘Mad Men’, hvilket skal forstås som om, at han ‘blot’ var en chef, der jagtede sin sekretær rundt om skrivebordet.

Ifølge Tarantino var det, hvad han fik at vide dengang. Han forklarede også, at det var forkert, men at han ikke vidste, at det var mere alvorligt.

Han blev spurgt, om han havde fortrudt det. Hertil forklarede han, at han ikke fortryder at have arbejdet sammen med ham, men at han fortryder, at han ikke konfronterede ham dengang.

LÆS OGSÅ: Harry Styles og Olivia Wilde er gået fra hinanden

Årsagen til, at han ikke gjorde dette var, at han syntes, at ‘det var patetisk’, og at han ikke ville konfrontere sin ven, som faktisk også var hans chef, med noget så ‘teenageagtigt’.