Det celebre par, Harry Styles og Olivia Wilde, er gået hver til sit, da de ikke længere kunne få tingene til at hænge sammen.

Efter at have dannet par i to år, er det nu slut mellem sanger Harry Styles og skuespiller Olivia Wilde. Det er blevet bekræftet over for mediet Page Six.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt spottet med kendt skuespillers ekskone

Kilder tæt på det nu tidligere par har fortalt til People, at Harry Styles og Olivia Wilde har valgt at ‘tage en pause’ fra deres forhold.

Det er en beslutning, der er blevet truffet, da de har svært ved at få tingene til at hænge sammen, da de begge har meget travle liv med hver deres karriere.

“Han turnerer stadig og tager nu til udlandet. Hun fokuserer på sine børn og sit arbejde i Los Angeles,” lød det fra en kilde, der også forklarede, at det var en ‘venskabelig beslutning’.

Kilden insisterede også på, at Wilde og Styles fortsat er ‘meget nære venner’.

En anden kilde, der også er tæt på parret, har ifølge Page Six forklaret, at det er deres ‘forskellige prioriteter’, der er grund til, at de har valgt at gå hver til sit.

LÆS OGSÅ: Ellen Pompeo melder ud: Nu er det slut

Page Six var det første medie til at rapportere, at Styles og Wilde havde fundet sammen. Det skete tilbage i januar 2021, hvor de blev spottet hånd i hånd ved et bryllup.