Skuespilleren, der spiller Meredith Grey i ‘Grey’s hvide verden’, har meldt ud, at hun stopper i rollen.

Er du en blandt mange, der elsker Ellen Pompeo i rollen som Meredith Grey, bliver du skuffet over at høre, at hun stopper i rollen efter den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Paris Hilton afslører babyplaner

Det har hun selv afsløret i et opslag, som hun har delt på det sociale medie Instagram.

I dette opslag tager hun sig tid til at forklare, hvorfor hun har valgt at sige farvel til serien. Derudover sender hun også en stor tak til sine fans, der har fulgt serien i mange år.

“Jeg er så taknemmelig og ydmyg over al den kærlig og støtte, I har vist mig, Meredith Grey og showet de sidste 19 sæsoner. Jeg vil bare sige, at intet af det havde været muligt uden de bedste fans i verden. I er alle med på rejsen, og I har gjort denne her rejse så sjov og ikonisk,” skriver hun.

Der begyndte at være rygter om, at hun ville stoppe i sidste uge, hvor man i en trailer til den kommende sæson, kunne se, at Meredith Grey siger farvel til Seattle til fordel for et nyt liv i Boston.

LÆS OGSÅ: Mariah Carey har fået afslag

“Jeg elsker jer alle, og jeg værdsætter jer. Det her er ikke første gang, I er gennem det her. I ved, at showet må fortsætte. Og jeg kommer tilbage på besøg,” skriver hun også.