Skuespiller Chris Hemsworth har truffet en stor beslutning. Han har nemlig valgt at trække sig fra skuespillet for en stund.

Chris Hemsworth er en verdens mest kendte skuespillere, som fik sit helt store gennembrud i rollen som Thor i 2011.

LÆS OGSÅ: Jhené Aiko & Big Sean deler lykkelig nyhed

Hans kendisfaktor og evner foran kameraet har medført, at han i dag kan bryste sig af at være en af de bedst betalte filmstjerner.

Til trods for dette, har han besluttet at trukket stikket. Han har nemlig valgt at tage en pause fra skuespillet, hvilket han har afsløret i et interview med Vanity Fair.

Årsagen er, at han har deltaget i en dokumentarserie, hvor der blandt andet sættes fokus på levetid, døden og deslige. Og det har tilsyneladende fået ham til at åbne øjnen.

“Det afføde virkelig en lyst i mig til at holde lidt fri. Og efter vi afsluttede serien, har jeg færdiggjort de ting, der jeg allerede var på kontrakt. Når jeg nu er færdig med den her tour (pressetur om serien, red.) i denne uge, så tager jeg hjem, og så skal jeg have en god del fri,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Bekræfter Eva Mendes, at hun og Ryan Gosling er blevet gift?

Hemsworth har siden 2010 dannet par med den spanske skuespiller Elsa Pataky. Hende har han tre børn med, og det er netop hans familie, som han nu ønsker at bruge sin tid på.