Jhené Aiko og Big Sean har løftet sløret for en lykkelig nyhed. Parret er nemlig blevet forældre til deres første barn.

Rapper Big Sean og sangerinde Jhené Aiko har god grund til at smile for tide. De er nemlig blevet beriget med en lille dreng.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt spottet med kendt skuespillers ekskone

Det har Jhené Aiko afsløret i et opslag på det sociale medie Instagram.

På det sociale medie har hun ikke blot delt et billede af den lille dreng. Hun har også løftet sløret for, at de har valgt at kalde deres nyfødte dreng for Noah Hasani.

“Efter 24 timer med veer, en total måneformørkelse, og mens regnen silede ned, kom han, min baby Yoda, min Sani,” har hun blandt andet skrevet som tekst til sit opslag.

Parret afslørede i oktober under en optræden i Los Angeles, at de ventede en dreng. Samme dag kunne de også fejre, at de havde dannet par i seks år.

De nåede derfor selv at afsløre, at det var en lille dreng, der lå i maven på Jhené Aiko. Sådan var det ikke i forbindelse med hendes graviditet.

Parret havde nemlig ikke selv afsløret, at de ventede barn, inden det amerikanske medie TMZ afslørede, at parret ventede sig.

LÆS OGSÅ: ‘Modern Family’-stjerne afslører lykkelig nyhed

Det skete, da de fangede billede af parret, der var ude i Beverly Hills i juli i år. På disse billeder havde Jhené Aiko en tætsiddende kjole på, hvorfor man tydeligt kunne se, at hun var gravid.